Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

---Information Träning i Kungshallen---

21 MAR 2022 22:58
  • Uppdaterad: 21 MAR 2022 22:58

Angående Kungshallen och flyktingar från Ukraina.

Som säkert flertalet redan har läst och hört kommer Kungshallen i Kungsängen att användas som ett tillfälligt boende för flyktingar från Ukraina.

För oss som förening är det självklart tråkigt att vi blir drabbade, men vi måste samtidigt tänka på att hallen kommer att användas åt dem som är mer drabbade än vad vi är.

Detta vet vi idag:

  1. Vi kommer få bedriva våran verksamhet precis som vi gör idag fram tills dagen det kommer några flyktingar som blir placerade för tillfälligt boende i Upplands-Bro kommun.

  2. Varken vi, Upplands-Bro kommun eller Frivilliga Resursgruppen vet när, hur många eller om det kommer att komma några flyktingar till Upplands-Bro. Bara att det kan hända och att det måste förberedas utifall att.

  3. Informationen om när kommer att komma med kort varsel.

  4. Det förs diskussioner med Upplands-Bro kommun om vart vi kan få tillgång till träningstider och hallar från den dagen det blir.

  5. Ej klart vart eller vilka tider vi kommer kunna få till förfogande, men vi gör vårt bästa för att alla ska kunna få tillgång till lika mycket träningstid som man hade tidigare.

  6. När vi har någon information att gå ut med kommer det att ske först via våran hemsida www.tkbtk.se sen våran Facebook sida ”Tibble Kungsängen BTK” och via mail.

Bra att ha ett extra öga nu på hemsidan, Facebook och på mailen (kolla även skräpposten) när det kan ske med kort varsel. Man kan få våra nyheter via mail. För att veta hur man gör det finns det på hemsidan eller på denna länk https://www.tkbtk.se/Foreningen/foljvaranyheter/

/Per Rosin

Skribent: Per Rosin
E-post: Adressen Gömd

TKBTK's samarbetspartners

 

Uppge koden TKBTK och få 10% rabatt på allt ni hyr hos ALADDINS.

För alla fester och party'n stora som små

Allt i arbetskläder

 

 

 

Donic

 

Upplandsbro

 Yasaka 

 

Gilla Donic Facebook

 

Gilla Yasaka Facebook

 

Stöd TBBTK genom Svenska spel

  

TKBTK's 

sponsrande supporter

 

 

 

Postadress:
Tibble-Kungsängen BTK - Bordtennis
Roy Westin, Kritstigen 8
19633 Kungsängen

Kontakt:
Tel: 0707783103
E-post: This is a mailto link

Se all info