Hoppa till sidans innehåll

Seriestart distriktsserier

30 SEP 2020 06:57
  • Skapad: 30 SEP 2020 06:57

Stockholms distriktsserier börjar snart rulla igång. TKBTK har som föregående år 4 lag till start i herrserierna, och avstår att ha lag i veteranserier. Klubben har endast mindre justeringar i lagsammansättningarna. Samtliga hemmamatcher avgörs i den nya sporthallen vid Upplands-Bro gymnasium, med adress Klockvägen 5 i Kungsängen.

A-laget vann div 5 norra säsongen 2019/2020, och har möjlighet att bli ett av topplagen även denna säsong i div.4 norra. Thomas Trumstedt, från Bro IK. innebär en bra förstärkning.. 

B-laget, som är klubbens mesta umdomslag, blev 3:a i div.6 norra A föregående säsong. Laget fortsätter denna säsong i samma serie. Förhoppningsvis kan man även denna säsong klara att husera på övre halvan, och även utmana topplagen. 

C1-laget. som till stärsta del består av våra veteraner, blev 7:a i div.6 norra B förra säsongen. Det medförde degradering till div.7 norra A denna säsong. Beroende på olika omständigheter kring spelares deltagande, så är laget något svårbedömt. Kapacitet för topplacering finns.

C2-laget överraskade lite förra året, genom en mittenplacering i div.7. Förmodligen matchas laget så att både seniorer och ungdomar får prova på lite seriespel. Laget kan därför ha lite olika slagstyrka från match till match, och är även de svårbedömda i div.7 norra B.

Skribent: Roy Westin
E-post: Adressen Gömd

TKBTK's samarbetspartners

 

Uppge koden TKBTK och få 10% rabatt på allt ni hyr hos ALADDINS.

För alla fester och party'n stora som små

Allt i arbetskläder

 

 Beställ pingis saker här!

 

Donic

 

Upplandsbro

 Yasaka 

 

Gilla Donic Facebook

 

Gilla Yasaka Facebook

 

Stöd TBBTK genom Svenska spel

  

TKBTK's 

sponsrande supporter

 

 

 

Postadress:
Tibble-Kungsängen BTK - Bordtennis
Roy Westin, Kritstigen 8
19633 Kungsängen

Kontakt:
Tel: 0707783103
E-post: This is a mailto link

Se all info