Hoppa till sidans innehåll

Ändringar på tränarfronten

24 JAN 2021 11:03
  • Skapad: 24 JAN 2021 11:03

Inför starten till denna termin kommer Shayan Moradain som har varit ensam tränare för A-gruppen att inte fortsätta med oss och vi önskar Shayan fortsatt lycka här i Sverige med studier och förhoppningsvis fortsatt vara med inom pingisen någonstans.

 

Istället för Shayan så kommer det att komma in två nya tränare som den ena tar måndagsträningen och den andra tar torsdagsträningen.

 

Den som tar måndagarna är Theodore Wadsten som är 22 år och har spelat för Riddaren, Järfälla, Stocksund, Ängby, Spårvägen och nu aktiv inom Sundbyberg. Theodore har varit lite tränare genom åren, men framförallt har han varit en lagspelare som kämpar i alla lägen.

 

På torsdagar kommer Craige Campbell att ta hand om A-gruppen. Craige är 43 år och kommer från Barbados, men har bott i Sverige i många år nu och är pingistränare på heltid. Med sin otroliga energi har han hjälpt till att bygga upp Upplands-Väsbys pingisklubb samtidigt som han har varit mycket i Ängby SK och Norrtulls SK.

 

Med den här kombinationen gör vi vårat tränar team ännu större och utbyte av idéer kommer att göra så att både spelare och föreningen utvecklas.

 

Tack Shayan och Välkomna Theodore och Craige!

Skribent: Joakim Liske
Epost: Adressen Gömd

TKBTK's samarbetspartners

 

Uppge koden TKBTK och få 10% rabatt på allt ni hyr hos ALADDINS.

För alla fester och party'n stora som små

Allt i arbetskläder

 

 Beställ pingis saker här!

 

Donic

 

Upplandsbro

 Yasaka 

 

Gilla Donic Facebook

 

Gilla Yasaka Facebook

 

Stöd TBBTK genom Svenska spel

  

TKBTK's 

sponsrande supporter

 

 

 

Postadress:
Tibble-Kungsängen BTK - Bordtennis
Roy Westin, Kritstigen 8
19633 Kungsängen

Kontakt:
Tel: 0707783103
E-post: This is a mailto link

Se all info