Hoppa till sidans innehåll

Ännu inte klart med sommartider

10 JUN 2020 18:08
  • Uppdaterad: 10 JUN 2020 18:08

Vår sista bokade träningsdag för våren i Lillsjöskolans gymnastiksal är torsdagen den 11/6. Därefter förfogar skolan över lokalen i samband med renoveringsarbeten. Någon sommarträning kan därför inte ske i denna lokal under sommaren fram till skolstart.

Klubben har önskat ersättningslokal för sommarträning, men inte fått något riktigt klart besked.

Bro IK pingis som brukar ha sommarträning i Finnstaskolan har drabbats på samma sätt. Lokalen blir inte heller där tillgänglig p.g.a. renoveringar.

Lokalbokningen har presenterat en lösning som kan bli möjlig om allt faller på plats. Vi bör därför inte ta det för givet redan nu.

Lösningen skulle innebära att båda pingisklubbarna TKBTK och Bro IK pingis får tillgång till nya sporthallen fr.o.m. 22/6. Förutsättningen är då att slutbesiktningen av hallen blir godkänd  den 17/6, och att inga hinder kvarstår för att börja utnyttja hallen. Det kan då vara möjligt för klubbarna att påbörja flyttning av en del pingisbord både från Finnstaskolan och Lillsjöskolan fr.o.m. måndagen 22/6.

Klubben har även önskat att Lokalbokningen ska ha en alternativ lokal tillgänglig ifall något förhindrar sommarträning i nya sporthallen. Den önskar vi ha tillgänglig direkt, om det inte kommer att fungera med nya sporthallen. Ytterligare försening skulle vara högst besvärande för de som håller igång sin träning under sommaren. 

Det blir oavsett ett uppehåll med sommarträning mellan sista dag i Lillsjöskolan torsdagen den 11/6 t.o.m. tidigast 22/6 i nya sporthallen. Men osäkerheten kring detta gör att vi behöver återkomma med besked på hemsidan. Förmodligen tidigast kvällen den 17/6, om alternativet nya sporthallen kvarstår till detta datum.

När besked finns för sommarträning, och senare höststart, kommer det att anges löpande via hemsidan.

Skribent: Roy Westin
Epost: Adressen Gömd

TKBTK's samarbetspartners

 

Uppge koden TKBTK och få 10% rabatt på allt ni hyr hos ALADDINS.

För alla fester och party'n stora som små

Allt i arbetskläder

 

 Beställ pingis saker här!

 

Donic

 

Upplandsbro

 Yasaka 

 

Gilla Donic Facebook

 

Gilla Yasaka Facebook

 

Stöd TBBTK genom Svenska spel

  

TKBTK's 

sponsrande supporter

 

 

 

Postadress:
Tibble-Kungsängen BTK - Bordtennis
Roy Westin, Kritstigen 8
19633 Kungsängen

Kontakt:
Tel: 0707783103
E-post: This is a mailto link

Se all info