Hoppa till sidans innehåll

Terminsstart höstterminen 2021 30/8

14 AUG 2021 12:26
Höstens gruppträningar startas upp fr.o.m. 30/8 för samtliga grupper (gäller även seniorer) utom pingisskolan och tjejgruppen som startar den 27/9 respektive 28/9.
  • Skapad: 14 AUG 2021 12:26

Höstens gruppträningar startas upp fr.o.m. 30/8 för samtliga grupper (gäller även seniorer) utom pingisskolan och tjejgruppen som startar den 27/9 respektive 28/9.

De övervägande träningarna blir förlagda i Kungshallen (den nya sporthallen), Klockvägen 5. bredvid Upplands-Bro gymnasium och Kungsängens sporthall.

Just nu sker några små förändringar i grupperna, men man kan räkna med att man har kvar samma grupp med samma tider som förra säsongen.

Förra säsongen vart speciell för oss alla, där ingen riktigt visste vad som skulle hända. Vi hoppas att många har längtat efter att få spela pingis igen och vill fortsätta men den roliga sporten. De som känner att de har tappat suget och vill ta en liten längre paus från pingisen blir vi glada om man meddelar det så att någon annan kan få möjligheten att testa på.

Denna säsong håller vi tummarna för att det kommer att bli en rolig säsong för oss alla med träning, tävling, läger och andra aktiviteter som brukar ingå i våran sport. Några kommer att göra sina första träningar och några sina första tävlingar vilket gör att man kommer kunna utvecklas mer än tidigare.

Kommer man inte ihåg vilken grupp eller dag man tränade tidigare kan man hitta det i menyn ”Träning” och ”Träningsgrupper h.t. 2021”. Denna kommer att uppdateras efter flyttningar och eventuella avhopp.

Välkomna!

Skribent: Per Rosin
E-post: Adressen Gömd

TKBTK's samarbetspartners

 

Uppge koden TKBTK och få 10% rabatt på allt ni hyr hos ALADDINS.

För alla fester och party'n stora som små

Allt i arbetskläder

 

 Beställ pingis saker här!

 

Donic

 

Upplandsbro

 Yasaka 

 

Gilla Donic Facebook

 

Gilla Yasaka Facebook

 

Stöd TBBTK genom Svenska spel

  

TKBTK's 

sponsrande supporter

 

 

 

Postadress:
Tibble-Kungsängen BTK - Bordtennis
Roy Westin, Kritstigen 8
19633 Kungsängen

Kontakt:
Tel: 0707783103
E-post: This is a mailto link

Se all info