Hoppa till sidans innehåll

Vårens träningsavslut m.m.

23 APR 2020 15:00
  • Skapad: 23 APR 2020 15:00

Vårens tränarledda träningar avslutas vecka 20, med sista dag söndagen 17/5. Därefter kommer det att finnas chans till fria träningar vissa tider som vi anger senare. Vi kommer även att som vanligt boka in en del sommartider.

Vid Valborg och 1 maj, och efterföljande helg 2-3/5 så blir det inga tränarledda träningar. Fri träningar kommer att vara möjliga på våra bokade hyrtider, enligt regler för Famijepingis. Således sker ingen självklar upplåsning. Däremot kommer vi att öppna lokalen för Familjepingis 14.30 på söndagen 3/5.

Årets Klubbmästerskap 2020, som normalt spelas varje vår, planeras att avgöras i höst p.g.a. Covid-19. Kommande år planeras KM att spelas på våren igen. 

Nya sporthallen, som anpassad för pingis, kommer att tas i bruk vid vår höststart i augusti. Adress Klockvägen 5. Man börjar nu med sportgolvet, och arbetet verkar hålla tidsplanen.

Vi vet fortfarande inte vad som kommer att gälla för oss med tider och kostnader i samband med den nya sporthallen. Därför kommer inga debiteringar för höstens träningar att ske förrän vid höststarten. De som kommit med under våren, och inte debiterats något p.g.a. osäkerheten kring Covid-19, får ett litet påslag vid höstens faktureringar. De som betalat, och inte deltagit full ut, kan ej räkna med något tillbaka. Klubben har haft träningarna igång, med de kostnader som följer. Vi kommer också att behöva kontakta alla på våra träningslistor, för att reda ut om intresset att fortsätta med de nya förutsättningarna.

Ytterligare information om fria träningstider under resten av våren och sommaren kommer senare.

Skribent: Roy Westin
Epost: Adressen Gömd

TKBTK's samarbetspartners

 

Uppge koden TKBTK och få 10% rabatt på allt ni hyr hos ALADDINS.

För alla fester och party'n stora som små

Allt i arbetskläder

 

 Beställ pingis saker här!

 

Donic

 

Upplandsbro

 Yasaka 

 

Gilla Donic Facebook

 

Gilla Yasaka Facebook

 

Stöd TBBTK genom Svenska spel

  

TKBTK's 

sponsrande supporter

 

 

 

Postadress:
Tibble-Kungsängen BTK - Bordtennis
Roy Westin, Kritstigen 8
19633 Kungsängen

Kontakt:
Tel: 0707783103
E-post: This is a mailto link

Se all info